RECOMANDARE DE WEEKEND: MĂNÂNCĂ, ROAGĂ-TE, IUBEȘTE

Uneori, fericirea se află la capătul lumii.

Și de această dată vă propun tot un film de dragoste, inspirat din viața reală. O poveste cu care să vă delectați într-o după-amiază de duminică.
Ecranizare după cartea autobiografică de succes a Elizabethei Gilbert, Mănâncă, Roagă-te, Iubește este genul de film care la sfârșit te lasă cu ochii în gol. Stai și te gândești ce ai făcut până acum și ce vrei să faci în continuare. Te umple de energie. Te motivează. Te inspiră. Emoţionant şi trist, filmul descrie o călătorie redată ca o lecţie de viaţă. Cu nume mari în distribuție și locații de filmare cu peisaje pitoreşti glorioase, filmul este un deliciu vizual care nu trebuie ratat.

Liz Gilbert, interpretată de Julia Roberts este o femeie modernă pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească şi să se împace cu sine.
Aflată la răscruce de drumuri, după divorţ, Gilbert îşi ia un an de pauză de la slujbă şi ca niciodată, se decide să evadeze din viaţa sa obişnuită şi confortabilă, riscând totul numai pentru a-şi schimba viaţa. În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experienţe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, şi la final, să se bucure în mod neaşteptat de pacea şi echilibrul unei iubiri, în Bali.  Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubeşte dovedeşte că există mai multe feluri în care poţi să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

Eat Pray Love
Apariție: 2010
Regia: Ryan Murphy
Gen: Dramă / Romantic / Biografic
Cu Julia Roberts, James Franco, Javier Bardem, Viola Davis
Durata: 133 minute
Rating: Interzis copiilor sub 12 ani

Puteți comanda dvd-ul aici.

Reclame

2 păreri la “RECOMANDARE DE WEEKEND: MĂNÂNCĂ, ROAGĂ-TE, IUBEȘTE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s