EDIȚIE DE CHIOȘC: CERCUL SECRET DE L.J. SMITH, NUMAI ÎMPREUNĂ CU REVISTA BRAVO!

O fascinantă poveste despre iubire, mistere întunecate și puteri supranaturale.

Începând din 28 februarie puteți achiziționa volumele 1, 2 și 3 din seria Cercul secret de L.J. Smith, împreună cu revista Bravo la prețul excepțional de 10,99 lei.

Din 28 februarie, RITUALUL – cartea întâi din seria CERCUL SECRET de L.J. SMITH
Forțată să se mute din însorita Californie în mohorâtul orașel New Salem, Cassie tânjește la început după vechea ei viață. Cu timpul, se simte ciudat de legată de un grup de adolescenți care face legea în școala ei. Inițiată în sabatul vrajitoarelor, care stăpânește acolo de secole, este atrasă în Cercul secret și are parte de o aventură năucitoare și terifiantă.
Dar atunci când se îndrăgostește de misteriosul Adam, Cassie are de făcut o alegere dificilă: să folosească sau nu forțele întunecate pentru a-și atinge scopul? O singură mișcare greșită ar putea însemna sfarșitul!

Din 13 martie, CAPTIVA – cartea a doua din seria CERCUL SECRET de L.J. SMITH
Ademenită în cel mai popular grup cu putință, Cassie e fascinată de puterea – pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă – pe care tocmai și-a descoperit-o.
Când este pusă în situația de a alege să folosească forța misterioasă a sabatului fie în slujba binelui, fie a răului, Cassie îi cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, și devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrăjită de promisiunea de a obține dragostea cu ajutorul magiei, Cassie îi fură inima lui Adam și strică fragilul echilibru al puterii, provocând un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevăzuse. Va supraviețui Cercul secret? Sau lupta crâncenă în care sunt implicate forțele binelui, răului și iubirii îi va mistui pe toți?

Din 27 martie, PUTEREA – cartea a treia din seria CERCUL SECRET de L.J. SMITH
După întâmplările captivante prin care trece în primele două cărţi, Cassie ajunge să fie membră deplină a celui mai interesant club posibil. Ea înţelege că puterea are un preţ – şi este unul mai mare decât şi-ar fi imaginat.
Aflată la mijloc, între dorinţele diferite ale celor două conducătoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie să-şi continue lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jurul ei şi a-şi concentra energia ca să-l păstreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s