PRECOMANDĂ NĂLUCA ŞI NĂUCUL, VOL. 1 DIN SERIA NĂLUCA ŞI NĂUCUL DE STACEY KADE

E nașpa să mori…

Titlul original: The Ghost And The Goth
Autor: Stacey Kade
Traducere: Sorin Petrescu
Nr pagini: 288
Preț: 36,90 lei 27,68 lei
Apariție: 2012
Editura: Leda

Click pe copertă pentru a beneficia de o reducere de 25% din prețul de listă și transport gratuit.

O nouă serie adusă de Editura Leda în România, Năluca și năucul de Stacey Kade. Volumul unu, Năluca și năucul este povestea Alonei care după o întâlnire mult prea „intimă” cu un autobuz, își schimbă statutul de Regină a Balului în… Regină a Morților.
Prinsă sub formă de fantomă în lumea viilor, așteaptă cu nerabdare, dar în zadar, lumina aceea orbitoare care să vină să o ia și să o ducă în paradis. Din păcate, între timp, descoperă că de fapt lumea nu o plăcea chiar atât de mult pe cât crezuse, iar prietena sa cea mai bună se grăbise să îl consoleze pe iubitul ei într-un mod cât mai… palpabil și mai public posibil! Și ăsta e momentul în care Will Killian, un ratat ciudat care se poartă ca un fraier, o vede și râde de ea.
Will pare într-adevăr ciudat, dar cine n-ar fi la fel dacă ar putea să audă și să vadă morții tot timpul? El a încercat mereu să-și ascundă abilitățile, dar de data asta are de-a face cu o fantomă grozav de încăpățânată și obișnuită să obțină întotdeauna tot ce vrea. Și, pentru că se pare că este singurul care o poate ajuta pe Alona să ajungă în paradis, cei doi încheie un pact: în schimbul ajutorului lui, ea să-i fie călăuză-spirit în relațiile cu fantomele și să-l ajute să reziste în confruntările cu directorul liceului, pentru ca în final să poată absolvi cu bine și să plece departe, într-un loc unde nu există fantome și psihiatri.

Ce carte amuzantă! Hazoasă și totuși emoționantă… o lectură perfectă pentru năluci, năuci și toți ceilalți muritori. Iar Kade e ca o gură de aer proaspăt pentru genul paranormal. – Mari Mancusi

Anunțuri

O părere la “PRECOMANDĂ NĂLUCA ŞI NĂUCUL, VOL. 1 DIN SERIA NĂLUCA ŞI NĂUCUL DE STACEY KADE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s