Valentine’s Day & Dragobete

Dragostea și cărțile bune fac luna februarie perfectă!

Indiferent că sărbătoriți Valentine’s Day-ul împrumutat sau Dragobetele nostru autohton, orice prilej de a sărbători dragostea e mai mult decât binevenit. Astfel că, editura Leda vine în întâmpinarea iubirii cu două surprize pentru cei pasionați de lectură.

Nu ratați ediţia de chioşc specială a volumului Bloody Valentine de Melissa de la Cruz – cadou de Ziua Îndrăgostiţilor! Din 14 februarie 2012 numai împreună cu revista BRAVO. Veți putea citi trei povești de iubire care o să vă aminteasca că și VAMPIRII IUBESC!

Pentru fanii Melissei de la Cruz şi ai seriei Sânge Albastru (din care Editura Leda a publicat deja primele trei volume: Sânge Albastru, Bal Mascat şi Revelaţii), iată trei povestiri tulburătoare, în care personaje îndrăgite, vampiri sau nu,  trăiesc momente romantice, îşi împărtăşesc iubirea sau află ce înseamnă suferinţa din dragoste. Oare va putea o tânără vrăjitoare să vindece inima frântă a lui Oliver? Cum a ajuns Allegra să se îndrăgostească de o fiinţă umană? Oare Schuyler şi Jack, după atâtea momente de cumpănă, vor fi în cele din urmă uniţi?
Chiar dacă cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană, atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
Romantism, senzualitate, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul – toate acestea se împletesc într-un volum deosebit care va apărea în cel mai potrivit moment al anului – Ziua Îndrăgostiţilor!
Pregătiţi-vă să fiţi iremediabil cuceriţi!

Profitați acum și de promoția oferită de site-ul editurii Leda și puteți comanda cărțile voastre preferate cu 40% reducere. Promoția este valabilă în perioada 1-24 februarie. Titluri ca Micuțele Mincinoase, Sânge Albastru sau Cercul Secret pot fi cadoul perfect de Dragobete.

Reclame

3 păreri la “Valentine’s Day & Dragobete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s